Etno brvnare na Srebrnom jezeru

Etno brvnare Srebrno jezero se nalaze na 700 m od centra Srebrnog jezera. Etno brvnare čine kompleks od četiri etno kuće napravljene od prirodnih materijala. Svaka etno brvnara ima pet kreveta, kupatilo, kuhinju, klima uređaj, terasu na kojoj ćete osetiti pravi odmor sedeći u hladu topolove šume i uživati gledajući svetlucanje jezera.

Poseban užitak pruža Vam zidani roštilj u dvorištu. Etno brvnare oslikavaju izgled i duh starih srpskih brvnara, ukrašenih sa etno motivima iz naše kulture kao što su zavese, prekrivači, prostirke.

Za one turiste koji ne žele da spremaju hranu u blizini etno brvnara se nalaze mnogobrojni restorani. Na samo 30 m od etno brvnara nalazi se plaža sa ozidanom pontom za pecanje.

Dnevni najam u brvnari sa pet ležajeva: 30 eura (jul, avgust)

Dnevni najam u brvnari sa pet ležajeva: 20 eur (maj, jun, sep, okt)

Brvnare - Odmor na Srebrnom jezeru Brvnare na jezeru Brvnara - Srebrno jezero Brvnare na jezeru Brvnare na Srebrnom jezeru Srebrno jezero brvnare Brvnara - Srebrno jezero Brvnare na jezeru Brvnare - Odmor na Srebrnom jezeru Srebrno jezero - Brvnare Srebrno jezero brvnare Brvnare na jezeru Odmor na srebrnom jezeru Brvnare na jezeru Srebrno jezero brvnare Srebrno jezero Srebrno jezero - Brvnare blizu jezera Brvnare na 30m od Srebrnog jezera
Copyright © 2011 BRVNARE - Srebrno jezero. All rights reserved
design by megafon.studio